Dobrodošli v APP Čatež!

Apartma se nahaja v notranjem naselju Terme Village. Bazeni so oddaljeni le 500m. Doživite vznemirljive in nepozabne družinske počitnice z otroki.

Otroci obožujejo bazene!

Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 °C do 36 °C . Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ...Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

Na zimski Termalni rivieri odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Pod tri kupole vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganih skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Rezervirajte vznemirljive počitnice!

Zidana hiša 96 (4+2)

Apartma
  • 59 m2
  • spalnic: 2
  • kopalnic: 1
  • Kuhinja
  • Terasa
že od 17,00 EUR na osebo
Pokaži več

SPREJEMAMO TURISTIČNE BONE!

Rezerviraj apartma: